Actueel

Contactformulier

Heeft u een medisch inhoudelijke vraag maakt u hiervoor GEEN gebruik van het contactformulier. Voor medisch inhoudelijke vragen kunt u gebruik maken van een beveiligd e-consult, via uw patientenomgeving. Het maken van een afspraak verloopt via telefonisch contact met onze assistente of maakt u gebruik van de webagenda. Het maken van een afspraak is NIET mogelijk via het contactformulier.

Nieuwsbrief augustus 2023 Huisartsenpraktijk Kalkmarkt

Hierbij de derde nieuwsbrief van Huisartsenpraktijk Kalkmarkt

 

Nieuwe praktijkassistente

Vanaf januari 2023 is Katarina Stuparevic werkzaam in de praktijk als praktijkassistente

 

Griepvaccinatie/pneumokokkenvaccinatie 2023

Op donderdag 19 oktober worden de griepvaccinaties en de pneumokokkenvaccinaties gegeven

Locatie: Huisartsenpraktijk Kalkmarkt

Adres:    Kalkmarkt 8 1011BD Amsterdam

Nieuwsbrief Mei 2022

Hierbij sturen wij u de tweede nieuwsbrief en brengen wij u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de praktijk.

 

Bereikbaarheid praktijk

Wijziging telefonische bereikbaarheid

Vanaf 1 februari 2022 is de huisartsenpraktijk op de dinsdagmiddag uitsluitend bereikbaar voor spoed en zaken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Wij gebruiken de dinsdagmiddag voor teamoverleg en de assistente heeft tussen 14.30-17.00 uur assistente spreekuur.

 Heeft u al een account voor onze Patientenomgeving? Via de Patientenomgeving is het mogelijk een afspraak bij de huisartsen te maken, herhaal recepten aan te vragen en gebruik te maken van een e-consult voor korte niet dringende medische vragen.