Actueel

Patientenportaal

Ervaart u problemen bij het gebruik van het patientenportaal dan verwijzen wij u  naar de website: uwzorgonline.nl

Raadpleegt u de 'veel gestelde vragen' of maak gebruik van: uwzorgonline-Gebruikershelpdesk

Nieuwsbrief Mei 2022

Hierbij sturen wij u de tweede nieuwsbrief en brengen wij u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de praktijk.

 

Bereikbaarheid praktijk

QR code

De Rijksoverheid heeft bepaald dat huisartsen de Booster vaccinaties, verkregen in het buitenland, niet meer mogen registreren. Het gevolg is dat de huisartsen geen internationale QR bewijzen kunnen aanmaken. 

De huisarts kan alleen een QR-code aanmaken  voor patiënten die de huisarts zelf heeft gevaccineerd en die niet zelf via CoronaCheck of hulp vanuit de overheid aan  een QR-code kunnen komen om te bewijzen dat ze volledig gevaccineerd zijn.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de GGD.

Wijziging telefonische bereikbaarheid

Vanaf 1 februari 2022 is de huisartsenpraktijk op de dinsdagmiddag uitsluitend bereikbaar voor spoed en zaken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Wij gebruiken de dinsdagmiddag voor teamoverleg en de assistente heeft tussen 14.30-17.00 uur assistente spreekuur.

 Heeft u al een account voor onze Patientenomgeving? Via de Patientenomgeving is het mogelijk een afspraak bij de huisartsen te maken, herhaal recepten aan te vragen en gebruik te maken van een e-consult voor korte niet dringende medische vragen.

Corona maatregelen

Heeft u klachten heeft die kunnen passen bij het Coronavirus (verkoudheid, hoesten, verhoging of plotseling verlies van smaak of reuk) bel dan 0800-1202 om u te laten testen of doe een thuistest. Blijf verder thuis!