Afspraak maken

Bij onze huisartsenpraktijk kunt u een afspraak maken met de huisarts, AIOS, POH GGZ of de POH S.
U kunt hiervoor tijdens openingstijden contact opnemen met de praktijk via het algemene praktijknummer 020 624 4600 of, indien u beschikt over toegang tot ons patiëntenportaal, via de online agenda.

 

Met het oog op een goede planning en voorbereiding van het spreekuur zal de assistente u vragen naar de reden van uw komst. De assistente zal daarnaast beoordelen of er sprake is van een spoedgeval. Een standaard afspraak duurt 10 minuten. Als u meer vragen heeft of denkt meer tijd nodig te hebben, geeft u dit dan aan, zodat de assistente een langere afspraak in kan plannen.

In sommige periodes is het drukker dan anders en kan het voorkomen dat het niet mogelijk is binnen 7 dagen een afspraak te verkrijgen bij de huisarts van uw voorkeur. Deze huisartsenpraktijk bestaat uit 3 huisartsen; wij streven erna om u binnen 1 a 2 werkdagen een afspraak te geven bij een beschikbare huisarts. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Tevens is het mogelijk de huisarts een korte medische via een E-consult te stellen; daarvoor moet u eerst een account aanmaken.