Nieuwsbrief oktober 2021

De eerste nieuwsbrief van Huisartsenpraktijk Kalkmarkt is een feit.

 

Helaas is het coronavirus nog steeds aanwezig en dit virus zal nog wel even onder ons blijven. Tot onze spijt is het nog steeds ongelofelijk druk, wij vinden dit net zo vervelend als u. Als gevolg van de drukte kan het voorkomen dat u telefonisch een langere wachttijd ervaart dan dat u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Daarnaast blijft het inloopspreekuur tot nader orde gesloten om u te beschermen tegen het coronavirus.

 

Wij zijn als huisartsenpraktijk ook bereikbaar voor medische vragen via een e-consult. Dit is een beveiligd mail systeem. Om gebruik te maken van een e-consult maakt u eerst een account aan. Het aanmaken van een account gaat via onze website www.huisartsenkalkmarkt.nl.

Klik op de link: Patiëntenomgeving.
Klik op de link: Patiëntenomgeving.

 

Vanaf 1 november is het weer mogelijk via onze digitale agenda een afspraak bij de huisarts in te plannen. Hiervoor logt u in via de website en maakt u gebruik van de link: Patiëntenomgeving.

 


 

Griepvaccinaties 2021

De griepvaccinaties worden gegeven op vrijdag 12 november van 14.00-18.00 uur. Locatie: huisartsenpraktijk Kalkmarkt. De patiënten die hiervoor in aanmerking komen ontvangen in de maand oktober bericht. Dit jaar ontvangt u de uitnodiging via e-mail en per post. Ons streven is om vanaf 2022 de uitnodigingen via mail te versturen, uitgezonderd voor de patiënten die geen gebruik maken van e-mail.

 

Advies gezondheidsraad met betrekking tot de griepvaccinatie 2021

Vaccineren van de volgende extra doelgroepen:

  • Zwangere vrouwen
  • Mensen met een BMI hoger dan 40
  • Ex-covid patiënten met longschade

Wij zijn te laat op de hoogte gesteld door de gezondheidsraad over dit advies met gevolg dat wij deze patiënten niet meer in onze griepoproep konden meenemen. Behoort u tot een van deze drie doelgroepen neemt u dan contact op met de huisartsenpraktijk, bij voorkeur via e-consult.

 

Pneumokokkenvaccinaties 2021

Dit jaar zijn de mensen geboren 01-01-1948 t/m 31-12-1952 geïndiceerd voor de pneumokokken vaccinatie. U ontvangt hiervoor een uitnodiging per post.
De pneumokokken vaccinatie wordt net als de griepvaccinatie gegeven op vrijdag 12 november van 14.00-18.00 uur. Locatie: Huisartsenpraktijk Kalkmarkt.

 

Covidmaatregelen griep/pneumokokken vaccinatie 2021

  • Maak een afspraak voor uw vaccinatie via onze website. Dit is mogelijk vanaf 22 oktober, via de link: griep/pneumokokken planner
  • Mondkapje verplicht
  • Neem uw uitnodigingsbrief mee

 

Het team

Per 1 september 2021 is praktijkassistente Iris Kuipers met pensioen gegaan.

 

Nieuwe patiënten

Vanaf 1 november 2021 is het weer mogelijk om u als nieuw patiënt aan te melden voor onze huisartsenpraktijk. Aanmelden is mogelijk als u woonachtig bent in postcode gebied 1011-1012.

 

Het is altijd onze intentie om u zo goed mogelijk te helpen. Wij hopen dan ook op uw geduld en begrip.

Namens alle medewerkers van Huisartsenpraktijk Kalkmarkt